HEALING

Healing – at hele

Healing betyder at hele – og det indgår naturligt i alle mine behandlingsforløb.

Jeg kan “se” energi-formationerne omkring din krop, og det er energierne, jeg arbejder med at få på plads og i flow igen ved at fjerne gammel, opbrugt energi og tilføre ny energi.
Samtidig fjerner jeg fysiske ubalancer i din krop og din aura, så kroppen får mulighed for at sætte sine selv-helbredende funktioner i gang igen.

Mine hænder ved selv, hvor på din krop og i din aura det er nødvendigt at sætte ind. Jeg gennemgår normalt hele din krop i en behandling, da alt i krop og aura hænger sammen.

Healing er en af de ældste behandlingsformer og beskrives som overførsel af energi fra healeren til klienten. Healeren betragtes som en kanal for en udefra kommende energi. Denne energi kaldes livsenergi eller universel energi.
Energien overføres via mine hænder eller ved simpelthen blot ved intentionen at heale.

I den menneskelige krop findes en livsenergi, som cirkulerer i bestemte baner. Hvis der kommer ubalance i dette system, kan det føre til sygdom. Derfor er det vigtigt, at få balanceret energierne.

 

(Alle healinger foregår fuldt påklædt og du har mulighed for at ligge afslappet på min behagelige briks, mens jeg healer dig.)

Al alternativ behandling har til formål at genoprette balance i kroppen, så kroppens selv-helbredende egenskaber fungerer bedst muligt.