OM LOTTE KOCH

Jeg har nogle medfødte evner, der gør, at mine hænder kan finde, hvor ubalancerne sidder i din krop.
Hænderne ved selv, hvor de skal “gå hen” og hvad de skal gøre for, på en meget blid måde, at forløse ubalancen. Det kan være fysiske smerter, både gamle og nye, samt psykiske erindringer, der har sat sig i kroppen.

Jeg gennemgår gerne hele kroppen, da alting hænger sammen og afslutter med en klangmassage, når tiden rækker. Behandlingen fører til, at du føler dig fuldstændig afslappet, afstresset og veltilpas, når jeg har afsluttet en behandling.

Hvor jeg kan se, det er nødvendigt, anvender jeg også kinesiologi-test, kraniosakral-terapi og/eller healing. Nogle gange kan det være godt at kombinere behandlingen med homøopatiske midler, Bachs  blomsterremedier og/eller kosttilskud. Her kan jeg teste, hvad lige netop du har brug for, via kinesiologi-test.

Læs mere om klangmassage her.
Læs mere om kinesiologi her.
Læs mere om kraniosakral-terapi her.
Læs mere om homøopati her.
Læs mere om Bach Blomsterremedier her.

INDIVIDET

– er en helhed, hvor krop, kemi, følelser, tanker og energi gensidigt påvirker hinanden.