Fintuning af vibrations-portaler på Kauai

Kom og vær med i det vigtige energiarbejde med at optimere vibrationsportalerne på Kauai (Hawaii).

I samarbejde med Golden Child energien og andre energiarbejdere på Kauai og i Danmark, vil vi denne aften forene vores energier for Kauai.

Der vil være samlinger flere steder i Danmark (se nedenfor).
Hvis du vil være med i Jordrup (Kolding), den 5/12 2018, kl. 18.30-20.00
– bedes du tilmelde dig til: Lotte Koch på tel. 2280 1822 eller email lk@lotte-koch.dk.

Det er gratis at deltage. ♥ 

STARSEEDS GOLDEN CHILD UPDATE

om vibrationsportalerne på Kauai, Hawaii.

Dil har været i kontakt med Kauai øen og du kan deltage i det kraftfulde Golden Child energiarbejde her i Danmark.

Dil fortæller: Jeg har haft kontakt med Kauai som en del af forberedelse til at vi kan komme ud til Anahole Entry Vibrationsportalen og Polihale Exit Vibrationsportalen.

Kauai trækker mere og mere i mig. Den længes efter vores besøg. Det energiarbejde, som vi skal udføre vil have stor betydning. Vibrationsportalerne vibrerer – og vi skal ved hjælp af samarbejdspartnere fra andre universer gennem vores fælles mødested i City of Light justere og fintune vibrationerne i begge portaler, så de igen fungerer optimalt.

Vi er er nu i den sidste fase af forberedelserne og er ved at gøre os klar til rejsen. Om fire uger ankommer vi til øen, der har ventet tålmodigt på os siden 2015.

Du kan være med i energiarbejdet fra Danmark ved at besøge en af værterne på listen nedenfor. De åbner deres hjem for dig, og fører dig ind i City of Light, hvor I deltager i energiarbejdet. Det kræver ingen forudsætninger at deltage blot at du har lyst til at være med.

Der er 12 timers tidsforskel til Kauai, så vi laver energiarbejdet frigjort fra jordens tidsenheder. Det vil sige, at vi laver en tidsforskydning, så det passer med hvornår vores danske værter kan videreformidle energierne. Derfor står der forskellige dage og tidspunkter på listen, hvor du kan deltage.

Værter for Vibrationsportalerne entry / exit. Rejse til Kauai, Hawaii med City of Light:

Sjælland

Tirsdag 4. december kl. 18.30-20. Værter Aischa og Bjørn Larving, 4681 Herfølge. Tilmelding til Aischa på 3025 4401 hvorefter du får den nøjagtige adresse. Gratis adgang.

Onsdag 5. december kl. 18.30-20. Vært Lea Bodin, 3450 Allerød. Tilmelding til Lea på dinhealer@lea-bodin.dk hvorefter du får den nøjagtige adresse. Gratis adgang.

Onsdag 5. december kl. 19-20.30. Værter Tone Fryd og Martin, 4520 Svinninge. Tilmelding til Tone på 6167 7970 hvorefter du får den nøjagtige adresse. Gratis adgang.

Jylland

Onsdag 5. december kl. 18.30-20. Vært Lotte Nymand Koch, 6064 Jordrup. Tilmelding til Lotte på lk@lotte-koch.dk hvorefter du får den nøjagtige adresse. Gratis adgang.

Hvis dit nærområde ikke er repræsenteret og du godt kunne tænke dig at være vært for denne begivenhed, så kontakt Charlotte Shanti kontakt@city-of-light.dk

Læs nærmere om begivenheden her.

Tilbage i 2015 og udførte vi sammen med en gruppe hjælpere en healings- og rensning for Kauai:

“Vi fik fortalt, at det var bedst at gøre øen ren i etaper, så livet på øen kan følge med. Hver enkelt sjæl blev spurgt om det vil renses og et “nej” blev respekteret. Hele processen er ikke-voldelig. Vandet omkring Kauai fik installeret et rensningsfilter.

Nu begyndte en rensningsproces igennem dimensionerne inde fra kernen i jorden. Da Golden Child rensede 2. dimension i undergrunden under Kauai dukkede nogle væsener op, som i virkeligheden oprindeligt har boet på Kauai. De viste os to portaler på øen, som de har taget sig af, men som trængte til en grundig rens. Disse to portaler blev renset med Golden Child energien.

Væsenerne fortalte, at det er indgangs- og udgangsportaler til livet på jorden. Det er herigennem jorden blev befolket med liv fra andre planeter og hvor væsener, som ikke passede så godt ind på jorden, blev afsendt igen til et liv et mere passende sted.

De viste Golden Child et guldæg, som de brugte til disse transporter, og de spurgte om det også kunne blive optimeret. Det indvilgede Golden Child i og skallen på ægget blev forstærket og der kom mere luftgennemstrømning inde i ægget.

Væsenerne inviterede os fysisk til at besøge øen og spurgte om vi kunne lave jævnlig rens og optimering ligesom i aften. Det vil hjælpe hele jorden. Det sagde Golden Child ja til.”

Posted in Nyheder.