Workshop City of Light

Helt ny workshop med Charlotte Shanti & City of Light:

Vibrationsportalerne entry / exit

Omdrejningspunktet er indgangs- og udgangsportalerne til livet på jorden.
Både de meget gamle portaler på Kauai (Hawaii) og de helt nye i Danmark.
Du vil opleve polynesisk healing og balancering, samt gennemleve en utroligt belivende energetisk ”fødsels-” og ”døds-” proces. Din karma bliver finjusteret og nulstillet på de punkter, hvor netop du er parat til det.Billedet indeholder sandsynligvis: 1 person

På den energetiske rejse vil du komme på besøg hos den lokale City of Light på Kauai, Hawaii dybt inde i øen. Her vil du blive modtaget med polynesisk healing og balancering.

Herefter rejser vi ud til de to vibrationsportaler på Kauai, Hawaii, hvor du vil gennemleve en utroligt belivende energetisk ”fødsels-” og ”døds-” proces. Din karma bliver finjusteret og nulstillet på de punkter, hvor du er parat til det.

Arcturus har zenith ovenover Hawai’i. Den polynesiske kultur har til alle tider forstået, at vi alle kommer fra stjernerne. Shamaner på Hawai’i er til den dag i dag i tæt kontakt med Arcturianerne.

Til sidst vil du blive introduceret til de danske vibrationsportaler entry / exit, som er åbnet som følge af det store energiarbejde, der blev lavet den 4. + 5. december 2018 mange steder i Danmark sammen med os, da vi var på Kauai, Hawaii.

Tidspunkt: Den 19. maj kl. 12-17
Sted: Lotte Koch – Klinik for holistisk behandling. Lejrskovvej 56, 6064 Jordrup (Kolding)

Pris kr. 800 inkluderer det kodede krystalværktøj ”Golden Higher Vibrations”, der fører dig hen til de danske vibrationsportaler og hæver din bevidsthed til den højest mulige tilstand. Kaffe/the/vand og lidt snacks er inkluderet i prisen.

Tilmelding og betaling  hos City of Light her

Vi glæder os til at møde dig til en kraftfuld og energifyldt eftermiddag.

Fred, Lys og Kærlighed
Charlotte Shanti
Caretaker and Channel for evolved Star Beings
www.city-of-light.dk

Lotte Koch
Arrangør
Tel. 2280 1822 | Email. lk@lotte-koch.dk
www.lotte-koch.dk