Kanin i behandling

Jeg har lige modtaget disse ord fra ejerne til en kanin, som har været i behandlingsforløb hos mig:

“Vores kanin, Sally (som er en han 😊), havde været syg i påsken med noget fordøjelsesbesvær. Bagefter gik der en uges tid, hvor han stadig skrantede, selvom vores ”kanindyrlæge” var godt i gang med en behandling. For at støtte behandlingen valgte vi derfor at søge alternativ behandling også.

Jeg, Linda, har i nogle måneder gået hos en kinesiolog, og det var hende, der anbefalede os Lotte Koch.

Lotte tog godt imod os i sit hus i Kolding. Det var en rolig, hyggelig og meget behagelig oplevelse at være til behandling med Sally, og da vi var hjemme igen, sagde Thomas, at han havde det, som om han næsten selv havde været i terapi 😊

Lotte forklarede, at vores kæledyr altid vil tage de ubalancer til sig, som udspiller sig i ”deres menneskers” liv. Fx havde vi haft nogle problemer på arbejdet – det havde Sally kunnet mærke, og det havde været noget af det, som havde været med til at svække hans krop et par måneder før han blev syg.

Allerede, da vi var vel hjemme igen og lukkede ham ud af transportkassen, snakkede vi om, at han så ud til at ”være blevet sig selv igen”. Senere samme aften kunne vi virkelig se, at han havde fået det meget bedre, og siden den dag har vi faktisk ikke set nogen tegn på sygdom – han var blevet frisk igen.

14 dage efter skulle vi til opfølgning, og vi valgte at tage vores anden kanin, Rita, med. Vi ville nemlig gerne give hende en forebyggende og styrkende behandling.

Lotte kunne med det samme se, hvordan Sally havde fået det godt igen. Dog fandt hun frem til, at der stadig var lidt med fordøjelsen, som hun så fokuserede på at afbalancere.

Rita er adopteret fra et internat, og hun har kun boet hos os et lille halvt års tid. Vi ved ikke meget om hendes fortid, for hun blev fundet i en papkasse i skoven og indleveret til internatet. Lotte ”fortalte” Rita, at hun skulle blive boende hos os, og at vi ville passe på hende. Rita havde erhvervet sig nogle ”skævheder” i, hvordan knoglerne og hvad det ellers hedder alt sammen, sad, så det begyndte hun at rette op på ved hjælp af kranio-sakral-terapi.

Lotte har et godt tag på kaninerne, og vi føler os godt tilpas i hendes selskab. Det er også tydeligt, at både Rita og Sally slapper helt af i Lottes hænder. De teknikker, Lotte bruger, er alle blide og rolige, og kaninerne kan sagtens blive siddende i deres bakke, mens de bliver behandlet.

Fremover vil vi tage kaninerne med ud til Lotte engang imellem, så hun kan støtte dem bedst muligt igennem de ubalancer, der jo med jævne mellemrum vil opstå i vores liv.

Vi kan varmt anbefale Lotte, både som et supplement til dyrlægebehandling, og til en forebyggende afbalancering af dit kæledyr. Hun har stor indlevelsesevne, en stor varme som menneske, og så har hun en dejlig humoristisk sans!

Kærlig hilsen Thomas Hansen og Linda Larsen”

Posted in Ikke kategoriseret, Nyheder.