Heola Mars

kr. 395,00 inkl. moms

Vindklokke / vindspil
Heola Mars symboliserer passion og handlekraft.

På lager

Varenummer (SKU): 10304 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Heola Mars

Heola chimes (vindklokker) repræsenterer planeterne og deres betydninger.

Heola Mars står for energi, passion og handlekraft

 • Lyt til Heola Mars her:
 • Heola: en unik musikalsk oplevelse i bøgetræets herlighed. Bøgefibre giver genlyd i hjertet af HEOLA vindklokker. Et åndedrag er nok, og magien sker: HEOLA vindklokken betror bøgetræet de intime vibrationer af metal, så de resonerer med de smukkeste melodier.
  Mennesket har med sine hænder lavet klokken, der gengiver harmonien mellem jord, ild, luft og vand. HEOLA vindklokkerne synger universets melodi, nær eller fjern.
 • Håndlavet, hver Heola vindklokke er unik – et perfekt håndværk af træ og metal og et musikinstrument i sig selv. Cylinderen er resultatet af fint kabinetfremstilling og spiller rollen som resonator. Bøgetræ blev valgt på grund af lydens varme og præcisionen af de toner, det producerer.
  8 stålstænger samles ved sølvlodning og finjusteres derefter, så de opnåede toner og rigdommen af dens harmoni skaber et lydmiljø fuld af følelser.
 • Det er nemt at komme i gang, bare bevæg klokken, og lav blide og lette bevægelser.
  Hver Heola vindklokke fortæller en historie, og dens melodier ændrer sig, når du bevæger dig. En bøn eller et ønske, skrevet på et stykke papir, kan fastgøres på den runde plade. Toner for afslapning, meditation, musikterapi… Bruges også som et pædagogisk redskab til børn, så de kan finde ro.
  Denne klokke hjælper dig med at dykke ned i helheden meget hurtigt.
 • Mål: 16,5 cm i højden – 6,3 cm i diameter
  Fuldt fremstillet i Vendée – Frankrig – ved hjælp af materialer fra lokale leverandører. Kontrolleret træ fra europæiske skove. Holdes væk fra fugtighed – bør ikke opholde sig udendørs. Bevar trærøret ved hjælp af naturlig olie.
  Ikke egnet til børn under 3 år.
 • Heola vindklokker findes i flere varianter – alle relateret til planeter.