Koshi Aqua

kr. 395,00 inkl. moms

Vindklokke / vindspil
Koshi Aqua symboliserer vandet

 

På lager

Varenummer (SKU): 10201 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Koshi Aqua

Koshi chimes er navngivet efter naturens elementer og der findes 4 Koshi varianter.

Koshi Aqua (blå) symboliserer vandet.

Spiller tonerne: Relateret billede  A D F G A D F A

 • Lyt til Koshi Aqua her:
 • Koshi Chime er et autentisk musikinstrument, en original skabelse af høj kvalitet. Håndlavet i et værksted ved foden af ​​Pyrenæernes bjerge, er hver vindklokke resultatet af omhyggeligt håndværk.
  Otte akkorder svejses med sølv i metalpladen ved bunden af ​​resonansrøret. Præcis tuning skaber et spil af klare toner, der er rig på overtoner . Overtonerne af de kortere akkorder dominerer gradvist og bliver fundamentale og danner således et cirkulært toneområde.
  Bevæg vindklokken blidt, medens du holder den i snoren: De krystallinske afslappende lyde vil efterlade dig i et stille vidunder af klange. Udendørs kan vindklokken spille med vinden og bære dig væk i en uventet melodi.
 • Cylinderen består af bambusfiner, der er behandlet med naturlig olie.
  Der er anvendt bambusfiner, da det er meget stærkere end den naturlige bambus. Et ægte “resonansrør” af høj akustisk kvalitet er lavet med tynde lag af bambus. Dette kombineret med en ny tuning teknik giver lyden endnu mere dybde og beriger harmonien.
 • Mål: Diameteren på cylinderen er 6,3 cm og højden er 16,5 cm
 • Obs. Dette er ikke et legetøj!
  Børn elsker vindklokkens klang, men instrumentet er ikke et legetøj for børn under 4-5 år.
 • Udendørsbrug
  Selvom vindklokken er fremstillet af holdbar bambusfiner, vil de negative effekter af vejr og vind sætte sine spor på vindklokken, som på mange andre udendørs ting. Udendørs er det en god ide at hænge vindklokken under et tagudhæng eller et lignende beskyttende sted.